KELEMEN KABÁTBAN

Kelemen Kabátban

A Kelemen Kabátban 2011-ben debütált az időközben kultikus pophimnusszá vált ’’Nyári Dallam’’ című eurodance dalukkal. 2014-ben megjelent második lemezükön megírták az utóbbi évek egyik legnagyobb slágerét ’’Maradjatok Gyerekek” címmel, ami a nagylemez címadó dala is egyben. A zenekar sikerének titka a humoros, karakteres dalszövegek és a sokszínű zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.
2013-ban határozott úgy a három alaptag (Horváth Boldizsár, Horváth Gáspár, Pápay Mihály), hogy csak élő koncerteket adnak zenekari felállásban. A zenekar mára hazánk egyik meghatározó pop zenekarává nőtte ki magát. számtalan jól ismert, rongyossá játszott dalt, klippet és teltházas koncertet tudhatnak maguk mögött.
A Kelemen Kabátban az elmúlt két évben állandó szereplőjévé vált a legnagyobb hazai fesztiváloknak (Sziget, VOLT, STRAND, EFOTT, SZIN, Campus, FEZEN).
A zenekar és dalai rendszeresen felbukkanak a legnagyobb televíziós szórakoztató műsorokban (X-Faktor, Sztárban Sztár, Star Academy), valamint a rádiók játszási listáin is.

Tagok:
Szerecsenkirály - szerző, ének, repp
M-Papa - szerző, repp
Jumo Daddy - szerző, zenei producer
Kiszin Miklós - basszusgitár
Gajdacsi Gábor - gitár
Nagy Róbert - billentyű
Szabó Tamás - dob

Rendelhető műsorok:

80-90 perces koncert

Kérjen ajánlatot a Kelemen Kabátban műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .