TESZÁRI NÓRA

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője, Teszári Nóra több mint két évtizedes újságírói múltjával a hazai élet egyik leghitelesebb kommunikációs szakembere, aki kifinomult empátiájával és gyors reagáló készségével nyűgözi le a közönséget.

Első tévés interjúját 18 évesen készítette, majd a szakmai alapokat a Magyar Televízió műsorvezető-szerkesztő akadémiáján sajátította el. Ezzel egy időben elvégezte az Eötvös Lóránd Tudományegyetem angol nyelv és irodalom szakát is, így felsőfokon beszél angolul.

Számos területen kipróbálta már magát, így műsorvezetője volt magazin- és hírműsoroknak, magyar és nemzetközi televíziós közvetítéseknek, önálló dokumentumfilmeknek, de szívéhez legközelebb a kulturális témájú műsorok álltak, mint a Duna TV-ből ismert Kikötő, majd az Éjjeli Őrjárat, ahol meghívott vendégei a hazai és nemzetközi művészeti élet kiválóságai voltak. Színes szakmai múltja során műsorsorozatot készített a külföldi Magyar Kulturális Intézetekről, útifilmet szerkesztett Pekingről, beszélgetőtársa volt Petrovics Emilnek, Frenák Pálnak vagy Halász Juditnak a művészeket bemutató portréfilmekben.

Jelenleg az RTL Klub 8:08 Minden reggel napindító magazinjának házigazdája. Rendszeresen közreműködik moderátorként sajtótájékoztatókon, filmbemutatókon és közönségtalálkozókon, szinte kezdetektől házigazdája a Magyar Operatőrök Társaságának (HSC-MOT) évente megrendezett Aranyszem Operatőr Fesztiváljának.

Folyamatosan képzésekre jár, workshopokon és egyéb kommunikációs tréningeken vesz részt. A szakma iránti szeretetének és két gyermekének köszönhetően őrzi meg friss és üde személyiségét.


Rendelhető műsorok:

Műsorvezetés

Kérjen ajánlatot Teszári Nóra műsorvezetésére!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .