HOLDVIOLA

Holdviola együttes

A Holdviola produkció 2016-os évadra megújult előadásainak alapját a zenekar "Túl a vízen" címmel megjelent új CD-jének dalai és a korábbi két platina album legjobb dalai szolgáltatják.

A Fonogram díjas zenekar első ízben 2015 májusában, Budapesten, a MOM Kulturális Központ színpadán mutatta be megújult műsorát, melyet a Junior Prima díjas népdalénekes/hegedűs Török Tillával készített el. Az új lemez dalaiban a zenekarnak sikerült megtartania a Holdviolára jellemző különleges atmoszférát, de új színekkel, zenei elemekkel is gazdagították az anyagot a dalszerzők.

Az új dalokat és a hozzájuk kapcsolódó színpadi műsort igen pozitívan fogadta a közönség; a premier végén a koncertlátogatók felállva, hosszú percekig tartó vastapssal fejezték ki tetszésüket. A Holdviola új dalaival 2015 nyarán Kazahsztánban, Közép-Ázsia legnagyobb világzenei fesztiválján is sikerrel mutatkozott be.

Természetesen az új népdalfeldolgozások mellett a korábbi rádiós slágerek és közönség kedvenc dalok sem maradnak ki a műsorból. (pl. Bánat utca, Erdő, erdő, Ha te tudnád)

A produkcióban továbbra is nagy hangsúlyt helyezünk az autentikus alapokra épülő modern tánckoreográfiákra. Zenés-táncos előadásaink állandó vendégei a Fölszállott a Páva különdíjával elismert Szinvavölgyi Néptáncműhely Szinva Art társulatának táncosai, a Nívó díjas Maródi Attila koreográfus vezetésével.

Rendelhető műsorok:

45 perces élő koncert 5 fős zenekarral

60 perces élő koncert 5 fős zenekarral és 6 fős tánccsoporttal

90 perces élő koncert 5 fős zenekarral és 6 fős tánccsoporttal, vendégművésszel

Kérjen ajánlatot a Holdviola műsorára!

Fellépésszervezés és műsorrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Műsorszervező Kft. - fellépés, koncertszervezés.                                   

 .